Chardonnay Brut egy adott szőlőből
Szponzorált tartalom
A kivételes termővidék és kedvező időjárás lehetőséget kínál arra, hogy olyan egyedi aromákat rejtő gyümölcsök teremjenek hazánkban, amelyekből aztán ellenállhatatlan italok születnek. Így történt, hogy a Chardonnay Brut is elterjedt a borospincékben. A szóösszetételből az első a szőlő fajtájára utal, míg a második az italt jelöli.
Tehát, ezen finomság szinte teljes mértékben csakis egyetlen fajtából született meg. A készítők jól tudják, hogy mindennek a lelkét az alap adja. A Chardonnay Brut esetében ez a gyümölcs, amit különleges gondoskodással nevelnek, hogy aztán egy hatalmas átalakuláson menjen át, de mégis a reá jellemző harmóniát vigyen a poharakba.
Ha már ital, akkor azt megéri megfelelő étellel párosítani. Ez esetben a halételek és fűszeres fehér húsok a nyerők. A Chardonnay Brut nem fog csalódást okozni, akár egymagunk vagyunk az üveg társaságában, akár egy nagyobb társaság részét képezzük. Na de elég is a dicsérő szavakból, mert azokat reggelig lehetne sorolni, inkább rendeljünk és kóstoljunk!