Menu
Cuvée borok

A Cuvée gyümölcsös ízvilága

Az életben nem minden fehér és fekete, hanem vannak köztes árnyalatok is. Ezt a vonalat képviseli a cuvée bor, ami két jól ismert szőlőfajta összeszüreteléséből születik.

Mint ahogyan két színt összekever a művész, a két típusból is úgy lesz szinte minden alkalommal más-más árnyalatú, de mégis ugyanolyan bor. Ezt a fajta változatosságot kedvelik és keresik a vásárlók. Mindenki jól ismeri a cabernet sauvignon, a merlot, a muscat ottonel borokat és de vannak, akik valamilyen új ízre vágynak. Nekik készülnek a cuvée borok, amelyek kielégíthetik a felfedezési vágyukat az ízek terén. Ha a cuvée egy rosé borban ölt testet, akkor még inkább kiválik a többiek közül. Csodás érzés megtapasztalni az ilyen boroknak a frissességét és a benne érezhető gyümölcsös aromák vonalait.

Egy ilyen ropogós, telt szőlőzamattal rendelkező bor mellé általában a halakat és a szárnyas húsokat ajánlják fogyasztani. Azonban remekül illik a cuvée ízvilágához a lágy sajtok kellemes aromája is. Ha Ön is szeretné megkóstolni ezt a típusú bort, akkor látogasson el az egyik jó hírű borszaküzletbe!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás